Чекор 2
Опции за домен
Чекор 3
КОНФИГУРАЦИЈА
Чекор 5
ПРОДОЛЖИ

Категории:
SSD 1 - SSD Disk Space 2GB

Unlimited Monthly Bandwidth

Unlimited FTP Accounts

Unlimited Email Accounts

RAM: 1 GB

INODES : Unlimited


Бесплатна регистрација на домен на избраните услови за плаќање
SSD 2 - SSD Disk Space 5GB

Free Domain Name

Unlimited Monthly Bandwidth

Unlimited FTP Accounts

Unlimited Email Accounts

RAM: 2 GB

INODES : Unlimited


Бесплатна регистрација на домен на избраните услови за плаќање
SSD 3 - SSD Disk Space 20GB

Free Domain Name

Unlimited Monthly Bandwidth

Unlimited FTP Accounts

Unlimited Email Accounts

RAM: 4 GB

INODES : Unlimited


Бесплатна регистрација на домен на избраните услови за плаќање
SSD 4 - SSD Disk Space 50GB

Unlimited Monthly Bandwidth

Unlimited FTP Accounts

Unlimited Email Accounts

RAM: 6 GB

INODES : UnlimitedБесплатна регистрација на домен на избраните услови за плаќање
SSD 5 - SSD Disk Space 100GB

Unlimited Monthly Bandwidth

Unlimited FTP Accounts

Unlimited Email Accounts

RAM: 8 GB

INODES : Unlimited


Бесплатна регистрација на домен на избраните услови за плаќање
SSD 6 - SSD Disk Space 200GB

Free Domain Name

Unlimited Monthly Bandwidth

Unlimited FTP Accounts

Unlimited Email Accounts

RAM: 10 GB

INODES : Unlimited


Бесплатна регистрација на домен на избраните услови за плаќање

Secure Transaction Ова е безбедна околина која е заштитена при злоупотреба. Вашата IP адреса е (100.24.122.228) од која сте и најавени.

Powered by WHMCompleteSolution